Terveellinen laihduttajan ruokavalio

Hiilaus® on terveellinen laihduttajan ruokavalio ja karppaus vaihtoehto, jota noudattamalla rasva palaa ja energiataso säilyy mahdollistaen aktiivisen elämän. Hiilaus® on paras dieetti kenelle tahansa, jolle painonpudotus, energisyys ja hyvinvointi ovat topikkeja yhdessä.
"Energiatasosi säilyttäen on sinulla nyt mahdollisuus pudottaa painoasi." "Hiilaus näyttää sinulle miten laihtua, mitä on terveellinen ruoka sekä mikä on hyvä dieetti ja laihdutus ruokavalio, eli kuinka laihtua terveellisesti ja tehokkaasti."
- Dieetin kehittäjä

Hiilaus® laihdutus ruokavalio - Ravintovalmennus

Hiilihydraatit ovat elimistömme pääasiallinen energian lähde, sillä niistä elimistö pystyy vapauttamaan energiaa nopeasti. Hiilihydraatteja tarvitaan elimistössä kasvuun, lihastyöhön, lämmön ylläpitämiseen, aineenvaihduntaan sekä hermoston ja elinten toimintaan, joten niitä ei voi sivuuttaa.

Energiantarve pitää myös dieetin aikana turvata ja myös varmistaa sen riittävyys. Täytyy varmistaa tasainen energiansaanti koko valveillaoloajan. Siksi neljä – kuusi ruokailua vuorokaudessa on välttämätön. Myös verensokeri pysyy näin tasaisena.

Muistetaan myös, että yhden rasvakilon polttoon tarvitaan energiaa 7700kcal.

Proteiini eli valkuaisaine on aminohappoketjusta koostuva orgaaninen yhdiste tai usein monen toisiinsa liittyneen aminohappoketjun muodostama kompleksi.

Proteiinit ovat kaikkien solujen rakennusaine, joten niitä tarvitaan.

Suomalaiset saavat rasvaa keskinmäärin: naiset 58 g/vrk ja miehet 83 g/vrk.

Rasvan saantia siis ruokavaliossa täytyy kontrolloida ja asettaa sopivalle tasolle toisin, kuin karppaus ruokavaliossa.

Lyhyesti, täytetään hiilihydraattien ja valkuaisaineiden tarve, turvataan riittävä energian saanti sekä huomioidaan kokonaisrasvan määrä ruokavaliossa koko laihdutuskuurin ajan.

Hiilaus® - Karppaus vaihtoehto

Hiilaus® dieetin aikana energiansaantisi ei ole kiinni kehon ketoosin tasosta, eli nopeudesta, jolla keho syö itseään ja varastoituja ravinteita energiakseen. Hiilauksella energiatasosi säilyy myös tasaisena, koska keho ei joudu säätelemään ketonien määrää kehossa saadakseen enemmän energiaa, vaan vapauttaa tämän helposti ja nopeasti hiilihydraateista.
"Olen pirteä Hiilaus® dieetillä. Liikunnan jälkeen keho ei tuntunut raskaalta ja energiaa riittää."
- Satunnainen laihduttaja

Hiilaus® - Laihduttajan ruokavalio

Hiilaus® ei ole mikä tahansa hiilaridieetti, vaan ravintovalmennus, joka johtaa varmoihin tuloksiin sekä muuttaa ruokailutottumuksiasi, jotenka se johtaa pysyvään ratkaisuun mahdolliseen paino-ongelmaasi. Monet ovat pudottaneet painoaan Hiilaus® dieetillä tehokkaasti.
Noudattamalla Hiilaus® dieettiä painonpudotus, laihdutus sekä rasvanpoltto toteutuu. Pohjana terveellinen laihduttajan ruokavalio.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Henna
2 years ago

Loistava dietti joka etenee juuri niinkuin minulle luvattiin! Syödä saa viisikin kertaa päivässä ja energiaa piisaa.